Waarschuwing

Waarschuwing

24/06/2019 0 Club

Clubs, ouders en jeugdspelers worden benaderd deel te nemen aan “nationale talentendagen’. Dit wordt (zogezegd) georganiseerd door een bedrijf dat “Football Company” heet. Achter deze constructie zit dezelfde persoon waarvoor we in februari reeds een waarschuwingsbericht stuurden naar alle clubs. We gaan ervan uit dat deze persoon en zijn vermeend bedrijf malafide bedoelingen hebben en enkel uit zijn op winstbejag.
Wij benadrukken dat deze organisatie niets met Voetbal Vlaanderen te maken heeft, en dat de betrokken persoon G.L. volledig los staat en werkt van onze federatie.
De vermeende doelstelling van deze Talentendagen staat ook haaks op onze opleidingsvisie en filosofie.
We raden u ten stelligste aan om geen samenwerking op te starten met deze persoon gezien de slechte ervaringen van enkele Vlaamse clubs en ouders die hun inschrijving nooit bevestigd zagen.
De officiële en gratis talentdetectiedagen van Voetbal Vlaanderen worden georganiseerd binnen de Provinciale Jeugdopleiding (PJO). Alle info daarover kan je terugvinden via deze pagina: https://www.voetbalvlaanderen.be/projecten/talentdetectie.
We willen er nadrukkelijk op wijzen dat er vanuit de federatie nooit geld gevraagd wordt voor deze diensten.
Gelieve vanuit de club deze boodschap bekend te maken naar spelers en ouders.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is waarschuwing-driehoek-geel-set-8-stuks-plakmagneet.jpg
????????????????????????????????????

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *